Opret ny bruger

Der er forskellige måder at bruge Salmedatabasen på, ikke mindst afhængigt af om man bruger Salmedatabasen som privat bruger eller som del af et sogn.

Private brugere
Er du almindeligt salmeinteresseret, og vil du gerne lytte til salmer, læse salmer eller om salmer og på måde fordybe dig i salmestoffet, så opret dig som privat bruger. Vi har også kirkesangere, der benytter Salmedatabasen som private brugere, og det er der ingen problemer i. Blot skal man være opmærksom på, at det ikke er tilladt at dele eller mangfoldiggøre tekster og noder, f.eks. til brug ved gudstjenester, medmindre man er oprettet som sogn og har aftale med CopyDan. Som privabruger har man heller ikke adgang til børnesalmerne, der er målrettet til brug i gudstjenesten.

Sogneabonnement
Hvis man opretter sig som sogn har man adgang til børnesalmerne, ligesom man får mulighed for at bruge alle salmerne i gudstjenesten (under ovennævnte forudsætning). desuden kan man oprette selvstændige brugere, f.eks. præst, organist, kirkesanger m.v. I nogle sogne har man også valgt at oprette og uddele brugeradgang til frivillige, sognebørn o.l. Små sogne kan oprette 3 selvstændige brugere, mellemstore sogne op til 5 og store sogne op til 10.Ved oprettelse får du 14 dages prøveperiode.

DKK 240,- pr. år inkl. moms

Vi tilbyder tre valgmuligheder:

 • Lille sogn eller pastorat (op til 1.200 medlemmer)
  - DKK 900,- pr. år inkl. moms
  - Giver mulighed for oprettelse af op til 3 separate brugerprofiler
 • Mellemstort sogn eller pastorat (op til 5.000 medlemmer)
  - DKK 1.400,- pr. år inkl. moms
  - Giver mulighed for oprettelse af op til 5 separate brugerprofiler
 • Stort sogn eller pastorat (op til 10.000 medlemmer)
  - DKK 1.900,- pr. år inkl. moms
  - Giver mulighed for oprettelse af op til 10 separate brugerprofiler
 • Meget stort sogn eller pastorat (over 10.000 medlemmer)
  - DKK 2.400,- pr. år inkl. moms
  - Giver mulighed for oprettelse af op til 15 separate brugerprofiler

Repræsenterer du et sogn eller pastorat med mere end 10.000 folkekirkemedlemmer eller en anden organisation/institution, så bedes man kontakte Salmedatabasen pr. mail på info@salmedatabasen.dk for at modtage tilbud.

Fungerer som brugernavn

Skriv gerne, hvis der er særlige vilkår for jeres brug af salmer, f.eks. hvis I har lærred eller storskærm, som I bruger regelmæssigt ved gudstjenesterne.

Skriv hvis du har kommentarer til dit abonnement eller ønsker og forslag til forbedringer.

 
 
Modtag nyheder om nye salmer i databasen o.l. - højst en gang hver 14. dag
 
 

Sogn abonnement oversigt