Hvordan bliver man oprettet som bruger?

Hvad enten man skal oprette en privat bruger eller en sogneprofil, begynder man på denne underside.

Man udfylder de respektive felter, accepterer ‘Vilkår og betingelser’, og derefter indledes en 14-dages prøveperiode.

Hvis man vil tegne abonnement i eller efter prøveperioden, sker det under ‘Min side’, hvor man kan klikke på ‘Abonnement’ og vælge, om man vil betale med kort eller faktura/bankoverførsel.

Hvis man har oprettet en sognebruger, har man mulighed for at oprette en række selvstændige brugere, der således knyttes til sognets abonnement. Vær opmærksom på, at det er den mailadresse, der er brugt ved oprettelse af sognebrugeren, der har ansvaret herfor.
Små sogne kan oprette 3 brugere, mellemsogne 5 brugere og store sogne 10. Man kan oprette brugere til f.eks. præst1, præst2, organist, kirkesanger etc. Hvis vedkommende allerede er bruger, får de besked om, at deres bruger nu er tilknyttet et givent sogn. Hvis de ikke er brugere, får de en mail om, at de nu er oprettede som brugere.
Det er klogt at sørge for, at de oprettede brugere får besked om, hvad det er de er oprettede til, og hvad det alt sammen kan bruges til.

BEMÆRK, at en række sogne har gratis adgang til Salmedatabasen i 2018.

Det gælder de 177 sogne, der i 2015 støttede etableringen af Salmedatabasen. Disse sogne har gratis adgang i 2018. Se en liste over sognene her.
Seks stiftsråd har desuden støttet etableringen af børnesalmesiden, hvorfor sogne fra disse stifter i 2018 har gratis adgang til børnesalmedelen. Denne mulighed gælder sogne fra Aalborg, Aarhus, Viborg, Haderslev, Roskilde og Helsingør stifter.
Hvis man ønsker et sådan fri-abonnement, skal man – efter oprettelse af sognet – sende en mail til mail@syngnyt.dk og bede om at få den gratis adgang aktiveret.

Er der yderligere spørgsmål, bedes disse rettet til support@salmedatabasen.dk