11. december 2017: Uregelmæssig drift


11-12-2017

Vi er i disse dage i gang med færdigimplementering af brugeradministration for de tilmeldte sogne og abonnement-styringen i det hele taget. Der kan derfor forekomme uregelmæssigheder i driften. Vi håber på overbærenhed.
Hvis du har problemer med at logge på e.l. så send gerne en mail til support@salmedatabasen.dk . Måske vi kan afhjælpe problemet.

Når vi er færdige, vil der i løbet af få dage være følgende muligheder:

PRIVATE BRUGERE

  1. Når du opretter abonnement som privat bruger, har du naturligvis adgang til alt på hjemmesiden. Du kan også markere dine personlige favoritter eller  give en salme ‘thumbs up’, hvilket vil påvirke den samlede bedømmelse af salmen.
  2. Under ‘Min side’ har du mulighed for at se og administrere din profil, herunder betalingsordning o.l.

SOGNE

  1. Som sogn, vil den sogne-ansvarlige have mulighed for at oprette og administrere et antal brugere, alt efter sognets størrelse. Det betyder, at f.eks. præst 1, præst 2, organist, kirkesanger og kirkekontor kan have hver sin adgang til siden med mulighed for at gemme egne favoritter  o.l.
    Vi har på tegnebrættet at man også med tiden skal kunne kommunikere indbyrdes med hinanden, f.eks., om søndagens salmevalg, månedes salme o.l.
  2. Under ‘Min side’ har man mulighed for at se og administrere sognets profil, herunder betalingsordning o.l.

Der er mange andre idéer og forbedringer under udvikling. Følg med her på kanalen.

Morten Skovsted, Salmedatabasen.dk

Andre nyheder