12. december 2017: 20 % rabat på abonnement 2018


12-12-2017

Vi har nu brugt et par år på at udvikle Salmedatabasen, og det har været en spændende proces, hvor mange mennesker har ydet en stor indsats. Vi har over 1100 salmer offentliggjort og 150 børnesalmer på vej til januar (til brug i sognene). Desuden er der noder og nyindspillede melodier på vej, 240 i alt, som vil blive lagt op inden nytår.

Også mange salmeinteresserede har vist interesse ved at oprette sig i den lange, gratis prøveperiode. Men nu bliver det alvor:
De fondsmidler, vi fik til realisering af projektet, er ved at være brugt op, og fra 1. januar indføres der abonnement på Salmedatabasen.
Dette sker, så vi har råd til fortsat drift og forhåbentlig også med tiden et overskud til kunstnerne og fortsat udvikling.

Vi håber, at mange af jer vil følge med ind på den anden side af ’betalingsmuren’, så I fortsat har adgang til den store guldgrube af salmer.

For at gøre overgangen lidt blidere tilbyder vi resten af året:
20% rabat på abonnement for private brugere.
Det koster således 192 kr. for adgang hele 2018, inklusiv resten af december. Tilbuddet gælder til d. 1. januar 2018.

Gå ind på www.salmedatabasen.dk og opret en bruger eller log ind med din eksisterende bruger. Gå derefter ind på ’Min side’ (øverst til højre).
Derfra kan du vælge ’Abonnement’ i menuen til venstre og betale dit abonnement, enten med kreditkort eller ved at få tilsendt en faktura og betale med bankoverførsel.

Vi gør for en ordens skyld opmærksom på, at adgangen som privat bruger ikke er tænkt til brug og mangfoldiggørelse i kirkerne. Til det formål har vi sogneabonnement, som vil være oppe at køre i løbet af en uges tid.
Det bliver sådan, at man under et sogn har mulighed for at oprette og administrere en række brugere, så f.eks. præst, organist og kirkesanger har hver sin adgang med mulighed for at gemme egne favoritter o.l.
Mere herom, når det er klar til brug.

Vær desuden opmærksom på, at der fortsat er tre salmevalgsforslag til hver søndag, og at det også er et godt sted at finde inspiration og læse samt lytte til de mange skønne salmer, både gamle og nye.

Til på søndag er der følgende tre salmevalg: http://www.salmedatabasen.dk/salmeforslag#?sundayId=a43b418f-a063-4d3a-b12e-8223550edfd4

Glædelig advent og venlig hilsen

Morten Skovsted, Syng Nyt / Salmedatabasen.dk

Andre nyheder