18. august 2018: Nye funktioner i løbet af sommeren


19-09-2018

Vi har sommerens løb rundet et skarpt hjørne, idet der nu er mere end 1500 salmer i Salmedatabasen. Dertil har vi endnu et par nyheder:
1) Prof. em. Kirsten Nielsen har nu været de væsentligste DDS-salmer igennem  og tilføjet spændende kommentarer til disse, ikke mindst med henvisninger til det bibelske stof, som har været Kirsten Nielsens primære arbejdsområde.
2) På salmeforslagene til de enkelte søndage er der nu linket til ‘Bag om helligdagen’ fra KMKC (Kirkemusikalsk kompetencecenter), hvor der er meget godt at komme efter i gudstjenestearbejdet. Se et eksempel på dette link, øverst på siden.
3) Hvis flere brugere giver ‘Thumbs up’ eller markerer en salme blandt deres favoritter (det kan man gøre ude til højre på salmevisningen), bliver det nu vist på salmesøgningerne med et hjerteikon.
4) Vi har fjernet tegnsætning i salmernes overskrifter for at undgå forvirring. Det kan naturligvis i sig selv være forvirrende, men databasen skulle gerne fange de salmer, man søger på, også selv om man søger MED tegnsætning.
Morten Skovsted

Andre nyheder