4. juli 2018: Ny printfunktion og nye salmer


04-07-2018

Det er nu blevet muligt at printe en salme ud, direkte fra salmevisningen. På den måde behøver man ikke copy-paste salmen. Klik på det lille printer-ikon, øverst i højre hjørne.

Der er i disse dage lagt yderligere noder og lydfiler ind, sådan at vi nu med stor glæde kan sige, at der er korrekt node og lydfil til ALLE de 564 salmer, der ikke står i DDS, OG til de 143 børnesalmer i Salmedatabasen. Som tidligere nævnt er det planen, at vi i efteråret vil kigge på de ca. 200 mest brugte melodier fra DDS og lave node og lyd til dem også.

I denne uge vil der desuden blive lagt 70 nye salmer ind i forbindelse med klargøring af Holger Lissners salmevalg til resten af kirkeåret. Derved vil der så igen optræde midlertidige noder, som først bliver færdiggjort til september, men til gengæld vil der være salmevalg med masser af nyere, spændende salmer til alle søndage frem til 1. søndag i advent.

Og endelig, lidt uden for den tekniske afdeling: HUSK at sætte kryds i kalenderen ved hele to store salmedatoer efter sommerferien:

1) Salmefest for og med Holger Lissner i anledning af dennes 80 års dag. Det foregår i Christianskirken i Fredericia, fredag d. 31. august kl. 14-16.30. Se mere på www.lissner80.dk, hvor du også kan skrive en hilsen til Lissner på den store dag, d. 15. juli.

2) Syng Nyt salmedag i Hjortshøj kirke, lørdag d. 6. oktober kl. 10-16.30. Vi er ved at lægge program, men kan allerede nu afsløre, at der vil være oplæg ved salmedigter Lisbeth Smedegaard Andersen og kirkeminister Mette Bock. Læs mere på www.syngnyt.dk

Andre nyheder