Om os

Salmedatabasen er en netbaseret samling af salmer, både gamle og nye, der vises med tekst, node og lyd.
Salmerne har været igennem en proces, hvor de er bedømt af to store redaktionsgrupper og er fundet egnede til optagelse. Du kan læse mere om medlemmerne af de to redaktionsgrupper her.
Mens arbejdet med bedømmelse pågår, vises et antal salmer i en foreløbig offentliggørelse. Dette markeres i salmesøgningerne med et lille, trekantet ikon, lige som det nævnes under ‘Kommentarer’ til de enkelte salmer.

Bag hjemmesiden og Salmedatabasen står salmenetværket Syng Nyt og en række fagpersoner og ildsjæle. Økonomisk og juridisk ansvarlig er Morten Skovsted og forlaget Syng Nyt, CVR 25260309.

En baggrundsgruppe bestående af 6 mand har siden begyndelsen af 2016 koordinerer udvikling og vedligeholdelse af hjemmeside og database. Du kan se, hvem der har siddet i baggrundsgruppen her.

Der findes en række fag- og arbejdsgruppe, der er ansvarlige for enkelt områder såsom børnesalmer, musik, artikler, kommentarer etc.
Læs mere om, hvem der står bag arbejdsopgaver og ansvarsområder i menuen til venstre under ‘Folkene bag siden’.

Den bedste måde at følge projektes udvikling på er at tilmelde sig nyhedsbrev fra Salmedatabasen ved tilmelding som bruger, eller fra Syng Nyt via mail til mail@syngnyt.dk.